Scheermesjes mannen

Elke man die zich niet elektrisch scheert, heeft scheermesjes nodig. Scheermesjes voor mannen zijn dan ook een veel verkocht product. Daarnaast kunnen de prijzen voor deze mesjes behoorlijk oplopen. Maar daar gaan we je bij helpen. Op onze website vind je altijd de beste aanbiedingen op het gebied van scheerproducten die er beschikbaar zijn. 

Scheermesjes voor mannen - de keuze

Eigenlijk is de keuze op het gebied van scheermesjes voor mannen best wel beperkt. Er zijn eigenlijk maar twee grote aanbieders op dit gebied. Te weten Gillette en Wilkinson. 

Inmiddels kunnen we daar misschien Boldking aan toevoegen, maar zij staan nog niet op hetzelfde niveau als Gillette en Wilkinson.

Daarnaast zijn er nog wel een aantal andere, vooral eigen merken beschikbaar. Echter, mijn eigen ervaring leert dat de kwaliteit hiervan toch wel een stuk minder is.

Wegwerpmesjes of standaard mesjes

Naast de scheermesjes die je vaker kunt gebruiken, zijn er ook een aantal wegwerpmesjes beschikbaar. Hier zijn de scheermesjes voor mannen van BIC de meest bekende. Echter bieden ook Gillette en Wilkinson deze mesjes aan.

Voor dagelijks thuisgebruik zijn wij echter zelf geen groot fan van de wegwerpmesjes. Het resultaat is toch net iets minder dan een mesje van goede kwaliteit, dat je vaker kan gebruiken. En doordat je deze vaker kunt gebruiken zijn deze uiteindelijk ook gewoon goedkoper.

Tijdens het scheren dien je met een wegwerpmesjes ook goed uit te kijken. Je kunt je er zelf namelijk eenvoudig mee snijden. Voor een eerste scheermes vinden wij dit persoonlijk dat ook niet aan te raden.

Voor elk huidtype een ander mesje

Was het vroeger zo dat er één scheermesje bestond voor alle huidtypen, nu is er op dit gebied veel meer keuze. Misschien zelfs zoveel keuze dat je eigenlijk niet meer weet wat je zou moeten kiezen. 

De Gillette Fusion5, proglide power, Gillette sensor, Gillette mach3, skinguard sensitive zijn allemaal namen en merken die je tegenkomt. En dan kunnen we nog wel even doorgaan.

Scheren met een gevoelige huid

De skinguard is bijvoorbeeld een van de nieuwste scheermesjes voor mannen met een gevoelig huid. Resultaten laten zien dat dit ook echt zo is. 

Daarnaast levert dit gewoon een comfortabel scheerbeurt op. Zelfs op de moeilijke bereikbare zones. Dit mesje beschermt de huid op een zeer goede manier.

Scheermesjes met een precisietrimmer

De Fusion5 onderscheidt zich weer door de precisietrimmer op de achterkant. Dit is geweldig voor moeilijk bereikbare plekken. 

De achterkant is geweldig voor het precisie scheerwerk. Was het in het verleden best wel een uitdaging het gezichtshaar te stylen, dat is door de komst van de Fusion5 voorgoed verleden tijd.

Zorg voor mesjes die passen bij jouw scheerhouder

Eigenlijk zou het zo moeten zijn dat scheermesjes passen op alle houders. Dit is echter niet altijd het geval. Om de zoveel tijd worden er ook nieuwe houders uitgebracht. Oudere type mesjes zullen hier dan niet langer op passen. 

Het is daarom verstandig altijd even goed te kijken dat het mesje van jouw keuze past op de houder die je hebt. 

Aan de andere kant zijn de houders meestal redelijk goedkoop. Vaak krijg je er ook een aantal scheermesjes bij, zodat je eigenlijk erg weinig voor de houder zelf betaald. 

Dus heb je per ongeluk een keer de verkeerde mesjes gekocht, dan is er nog geen man overboord.

Zijn scheermesjes nu echt zo duur?

In de aanschaf loopt het bedrag dat je dient te betalen best wel op. Zeker de mesjes van Gillette kosten best wel wat, wanneer je deze aanschaft. 

Echter, de kwaliteit is ook enorm goed. Indien je er goed mee omgaat kunnen ze zelfs wel een maand meegaan. Indien je dan de kosten per scheerbeurt bekijkt, dan valt het eigenlijk weer reuze mee wat je hiervoor kwijt bent.

Besparen op de aankoop van scheermesjes voor mannen

Door regelmatig de aanbiedingen te bekijken op onze website, kun je eenvoudig geld besparen. Wij verzamelen namelijk altijd de beste aanbieding zodat jij hiervan eenvoudig kunt profiteren. Zonder dat je hiervoor zelf verschillende websites hoeft te bezoeken, of folders dient door te bladeren.

Wij maken het voor jou eenvoudig om de laagste prijs voor de mannelijke scheermesjes te vinden!